Головна » 2016 » Квітень » 28 » в рамках акції "Великодній подарунок"
16:02
в рамках акції "Великодній подарунок"

Бажаючи допомогти потребуючим людям і в час Великодніх свят, донести їм особливу підтримку, світло і радість Воскресіння Господнього, щороку Путильський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводить щорічну благодійну акцію «Великодній подарунок» для підтримки дітей із сімей загиблих, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  Цьогоріч акція проходила з 22 по 30 квітня.

Вручаючи великодні подарунки батькам та дітям вищезазначених сімей перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Ямницький  наголосив: «Ось і проходить останній тиждень Великого посту – час, коли віруючі християни задумуються над важливістю милосердя, любові та терпіння. Свято Великодня традиційно на Путильщині святкують сімейно, у мирі та злагоді. Дуже сумно, коли ці традиції втрачаються. Тому важливо приділити увагу найбільш вразливим – сім’ям у складних життєвих обставинах. Така увага до сім’ї дасть їй змогу відчути всю повноту Господнього Воскресіння та благодаті, яку отримає кожен з них в цей день».
Всього сім’ям вручено 15 подарункових пакетів, до яких ввійшли солодощі та канцприладдя. Подарунки  придбано за рахунок коштів  місцевого бюджету. 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 289 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: