Головна » 2014 » Червень » 3 » В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ОРГАНІЗОВАНО НИЗКУ ЗАХОДІВ
14:26
В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ОРГАНІЗОВАНО НИЗКУ ЗАХОДІВ

До Дня захисту дітей на Путильщині зорганізовано проведення низки заходів. Зокрема, 2 червня в Путильській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, підчас відкриття пришкільного оздоровчого табору, районним центром зайнятості, службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з  районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено конкурс малюнка на асфальті під назвою «Світ в якому я живу».

Дітлахи жваво відгукнулись на запрошення до участі, а відтак мали можливість проявити свою творчість та майстерність, втілюючи фантазію на малюнку.

За результатами конкурсу переможцям різних вікових категорій вручено грамоти за участь, а також вони отримали цінні подарунки та гостинці.

В рамках відзначення Дня захисту дітей фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі загальноосвітніх навчальних закладів району провели вуличні ігротеки на тему «Знай свої права та обов’язки, дитино!».

До акції залучено дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Дітям роздано друковану продукцію з питань їх прав та обов’язків, пам’ятки з поводження дітей в літній оздоровчий період.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 499 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: