Головна » 2016 » Травень » 31 » Вдихаючи – вбиваєш себе, видихаючи – інших!
12:21
Вдихаючи – вбиваєш себе, видихаючи – інших!

Всім добре відомо, що куріння — це шкідлива звичка. Та це знання не заважає курити людям всіх вікових категорій та соціальних прошарків. Шкода від куріння не тільки в тому, що погіршується здоров’я курця, але й тих, хто його оточує — курців пасивних.

 В країнах, де медицина стала дорогою набагато раніше, ніж у нас, людям вигідно не хворіти, в пошані здоровий спосіб життя.

На передодні Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням, який традиційно відзначається 31 травня, працівники РЦСССДМ вирішили повідомити курцям про те, що куріння не тільки є шкідливим, але і незаконним діянням. За таке діяння передбачено штраф. І попросили їх припинити паління в громадських місцях.

В рамках даної акції було роздано  100 листівок «Вдихаючи – вбиваєш себе, видихаючи – інших», де відповідно до Закону «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» встановлено заборону щодо паління у таких місцях як: у ліфтах і таксофонах; у приміщеннях та на території навчальних закладів та закладів охорони здоров´я; на дитячих майданчиках; у підземних переходах; у транспорті загального користування та ресторанах; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ; на зупинках маршрутних транспортних засобів; під`їзди житлових будинків.

 Пам`ятаймо, що наше здоров’я — в наших руках! 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 603 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: