Головна » 2015 » Січень » 12 » Вечірній рейд в закладах дозвілля
20:07
Вечірній рейд в закладах дозвілля

 

ПІД ЧАС ВЕЧІРНОГО РЕЙДУ РОЗВАЖАЛЬНИМИ ЗАКЛАДАМИ ВИЯВЛЕНО 5 НЕПОВНОЛІТНІХ, ЩО ЗНЕХТУВАЛИ ЗАБОРОНОЮ ПЕРЕБУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ДОЗВІЛЛЯ ПОЗА ВСТАНОВЛЕНИЙ ЗАКОНОДАВСТВОМ ЧАС

Для перевірки стану виконання законодавства України щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам, перебування їх у нічний час в розважальних закладах 10 січня  працівниками Путильського РВ УМВС України в Чернівецькій області, начальником служби у справах дітей райдержадміністрації, в.о.директора РЦСССДМ проведено профілактичні вечірні рейди в населених пунктах Путила, Киселиці, Дихтинець, Усть-Путила.

Комісією обстежено кафе, бари, сільські будинки культури для встановлення дотримання адміністраціями вказаних закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми. Проведено бесіди з власниками розважальних закладів щодо заборони розповсюдження серед підлітків алкогольних напоїв, наркотичних та психотропних речовин.

Під час рейду виявлено 5 неповнолітніх, які після 22.00 години перебували в місцях масового відпочинку. З підлітками проведено попереджувальні профілактичні бесіди та роздано інформаційні листівки з витягами із нормативних актів, які регулюють питання перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 537 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: