Головна » 2016 » Травень » 5 » «Величне і прекрасне слово мати! Від неї все на світі! Навіть світ
13:06
«Величне і прекрасне слово мати! Від неї все на світі! Навіть світ

08 травня буде святкуватися День Матері. У кожній країні свято Матері відзначають давно. Щасливі ми, що воно прийшло, нарешті, і на нашу землю. Хай вічно живуть наші мами, а ми, діти, завжди залишатимемося перед ними в боргу. Мама – основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама турбується увесь рік за дитину, проймається її болем на відстані. Немає наймилішої для нас людини, людини з прекрасним гордим іменем – мати!

У зв’язку з святкуванням Дня матері сьогодні на базі районної центральної бібліотеки у методичному залі віршованими рядками із твору «У нашім раї на землі» авторства генія українського народу, письменника Тараса Шевченка розпочалося свято. До районної бібліотеки сьогодні на свято зібрались матері Путильщини та представники влади: керівник апарату районної державної адміністрації Марія Яків’юк, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек, начальник відділу культури райдержадміністрації Василь Нестор.

Сценарій свята був досить різноманітним та насиченим.Велика подяка на святі звучала для різних категорій матусь - багатодітних матерів, жінок-матерів, матерів, бабусь, чиї сини, чоловіки, внуки беруть участь  в зоні АТО.Присутні матері мали змогу почути історію походження свята в світі та безпосередньо в Україні, короткий екскурс в статистику по району з даного питання, вітальні слова з уст представників влади. Окрасою свята стало музичне вітання від вихованців Путильського центру дитячої та юнацької творчості Тріщук Таїсії, Логош Ангеліни та їхнього керівника Тетяни Кондряк. Усі присутні матері з великим задоволенням  співали пісні «Чорнобривці» і «Рідна мати моя», а директор централізованої бібліотечної системи Світлана Бойчук подарувала берегиням сімейного вогнища  книгу Галини Татарин  «Серед правічної краси». 

Свято пройшло в теплій, родино-затишній атмосфері за чашечкою запашного чаю з солодощами, які люб’язно надали працівники ЦБС.  Матері були дуже вдячні за організоване свято працівникам ЦБС і висловили надію на те, що такі свято-зустрічі будуть проводитися частіше.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 385 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: