Головна » 2013 » Червень » 18 » Відбулось засідання координаційно-методичної ради з правової освіти населення
17:15
Відбулось засідання координаційно-методичної ради з правової освіти населення

З метою  вжиття заходів щодо правової освіти підростаючого покоління, дорослого контингенту населення району 18.06.2013 р. під керівництвом  керівника апарату райдержадміністрації  М.Яків’юк відбулось засідання  районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.


Розглянуто питання про заходи, які проводяться щодо правового інформування населення району, стан правоосвітньої діяльності районного центру соціальних служб  для сімї дітей та  молоді з неповнолітніми та молоддю, яка засуджена до покарань без позбавлення волі та яка повернулася з місць позбавлення в І півріччі 2013 року. Крім того заслухано хід виконання рекомендацій закладів культури району з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Директор районного центру соціальних служб для сімї дітей та молоді   поінформовано присутніх про те, що на обліку перебуває 45 осіб віком від 18 до 35 років, яким надано протягом І півріччя 2013 року 2010 соціальних послуг. В центрі працює спеціалізоване формування «Мобільний консультативний пункт», що забезпечує профілактичну роботу в районі.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 419 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: