Головна » 2015 » Лютий » 20 » Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини
12:01
Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

 

Відбулося чергове засідання комісії

з питань захисту прав дитини

У  районній державній адміністрації, під головуванням голови районної державної адміністрації Ямницького М.І.  відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, у якому взяла участь й директор районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Фокшек М.І.

На порядку денному було розглянуто 7 питань (визначення місця проживання малолітніх, позбавлення батьківських прав, постановка на облік тощо).

"У вирішенні будь-яких проблем та конфліктних ситуацій, діти в жодному разі не повинні ставати заручниками ситуації, тим більше не допустимо, щоб діти були об’єктом спекуляції під час з’ясування стосунків між батьками. Завжди є компромісні шляхи вирішення проблем, що склалися. Та за будь-яких обставин інтереси і права дітей мають стояти на першому місці. Сьогодні держава докладає максимум зусиль для дотримання прав і свобод дітей, належного рівня їхнього духовного і фізичного розвитку ”, - зазначила директор РЦСССДМ.

Члени засідання комісії розглянули представлені документи, заслухали доповідачів, запрошених, обговорили питання та прийняли відповідні рішення. За результатами роботи комісії прийнято відповідні рішення та затверджено індивідуальні плани соціального захисту 3-ох дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 421 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: