Головна » 2018 » Січень » 17 » ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ
15:33
ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ

Днями, за участі директора путильського РЦСССДМ М.Фокшек, головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, голови спостережної комісії Михайла Ямницького відбулося друге засідання спостережної комісії, спрямованої на організацію громадського контролю з дотримання прав і законних інтересів осіб звільнених з місць позбавлення волі.

На підставі інформації Каргалицької установи виконання покарань поставлено на облік одну особу, умовно-достроково звільнену від відбування покарання. Обговорено заходи соціального патронажу щодо підопічної особи, спрямовані на надання допомоги у соціальній адаптації.

Заслухавши та обговоривши запропоновані питання порядку денного, членами комісії прийнято ряд дієвих рішень щодо більш змістовнішої та належної роботи з особами, які звільняються з місць позбавлення волі.

На завершення засідання, члени комісії ухвалили відповідне рішення і вирішили клопотати перед Селятинською ОТГ про надання допомоги у соціальній адаптації в межах компетенції.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 309 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: