Головна » 2019 » Квітень » 15 » Відбулося чергове засідання спостережної комісії Путильської райдержадміністрації
13:30
Відбулося чергове засідання спостережної комісії Путильської райдержадміністрації

Сьогодні за участю голови спостережної комісії Михайла Ямницького відбулося чергове засідання спостережної комісії, яке проведено з метою організації громадського контролю з дотримання прав і законних інтересів осіб звільнених від відбування покарання. Під час засідання було розглянуто питання щодо зняття з обліку спостережної комісії Путильської райдержадміністрації громадянина К. у зв’язку із закінченням умовно-дострокового строку.

Секретар спостережної комісії, начальник відділу соціальної роботи РЦСССДМ Тетяна Несторяк довела до відома членів комісії інформацію щодо проведених заходів з громадянином К., які були спрямовані на надання таким особам допомоги у соціальній адаптації.

На засіданні також розглянули питання щодо затвердження графіку спільних перевірок працівників районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» з представниками спостережної комісії по місцю проживання осіб засуджених до альтернативних видів покарань на ІІ квартал 2019 року. За результатами засідання члени комісії прийняли відповідне рішення.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 245 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: