Головна » 2018 » Серпень » 6 » Відбувся інформаційно-профілактичний лекторій
11:50
Відбувся інформаційно-профілактичний лекторій

Все важливе, що ми робимо для нашого майбутнього, ми повинні робити і тоді , коли нам здається, що все  складається не дуже добре.

           06 серпня в приміщенні Путильської районної адміністрації , за ініціативи  працівників Путильського РЦСССДМ та Путильського РС філії Державної установи «Центр пробації» в Чернівецькій області спільно з представниками  Путильського бюро правової допомоги  у рамках постійно діючої  Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з тебе» та «Я маю право»  провели інформаційно-просвітницький лекторій на тему  « Формування позитивних життєвих навиків та активної життєвої позиції», з неповнолітніми та молоддю засуджених до покарань без позбавлення волі. Завдання лекторію  полягало у  виробленні позитивних життєвих цілей, розвитку мотивації до їх досягнення, засвоєння основних принципів встановлення мети, усвідомлення молоддю власних ресурсів і можливостей для досягнення успіху та формування адекватної самооцінки .
            У процесі роботи з підобліковими використовувалися різні психологічні техніки та вправи, завдяки яким , учасники навчались знаходити свою долю відповідальності за прийняття рішень, аналізували досвід минулого, навчалися ставити перед собою цілі та бачити можливості щось змінити у своєму житті в кращу сторону, а головне вірити у свої сили.

         По завершенню заходу було проведено опитування «Самооцінка якості життя», «Картка бажань», «Моя зайнятість та розподіл часу»

         Зважаючи що скоро ми відзначатимемо 27 річницю Незалежності України з підоліковими було проведено інтерактивний квест на тему: «Що ти знаєш про Україну?». Метою даного інтерактивного квесту було поглибити знання  про історію, культурну спадщину України; сформувати культуру взаємовідносин між людьми, повагу до традицій і звичаїв українського народу; виховувати почуття патріотизму.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 328 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: