Головна » 2015 » Березень » 2 » "ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МЕНЕ…"
10:51
"ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МЕНЕ…"

Під такою назвою в районі розпочала роботу інформаційно-роз’яснювальна кампанія серед неповнолітніх та молоді, яку підготували та проводять спеціалісти сектору у справах молоді та спорту і районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

В рамках проведення заходів, що організовуються за участю неповнолітніх та молоді засудженої до покарань без позбавлення волі сьогодні в приміщенні райдержадміністрації відбулось тематичне семінар-навчання під час якого завідувач сектору у справах молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації Микола Якивюк звернув увагу присутніх на умови проведення акції, акцентував увагу на адміністративній та кримінальній відповідальності щодо втягнення неповнолітніх до розпиття алкогольних напоїв та тютюнопаління в громадських місцях. Микола Михайлович також поінформував про створення в райдержадміністрації «гарячої" телефонної лінії куди можна повідомляти про факти продажу алкоголю неповнолітнім та інших питань з порушення прав неповнолітніх та молоді.

Головний спеціаліст сектору молоді та спорту презентувала присутнім відеоролик щодо бачення переваг здорового способу життя.

В другому блоці семінару-навчання працівники РЦСССДМ презентували присутнім відеоролики з питань правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, при здійсненні обстрілу та поведінці в натовпі при теракті. Опісля презентації роликів відбулося жваве обговорення та вироблення чіткого алгоритму дій в тій чи іншій ситуації. Всім присутнім було роздано листівки - пам’ятки з вищезазначених питань.

Підсумовуючи даний захід керівник апарату райдержадміністрації Марія Яків'юк зазначила, що  зазвичай така робота проводиться центром та інспекцією постійно, при цьому залучаючи соціальних партнерів. - Запроваджуючи цікаві форми роботи ми досягаємо кращих результатів і є впевненість, що ми захистимо права неповнолітніх та осіб, які один раз оступилися і допоможемо їм не оступитися ще раз та спільно здолати життєві негаразди.

В ході заходу охоплено 18 осіб,  з них: 1 неповнолітнього, 16 осіб, які перебувають на обліку в районному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції та 1 особу, що повернулися з місць позбавлення волі.

Категорія: Заходи | Переглядів: 510 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: