Головна » 2016 » Січень » 20 » відвідування Руськівського ДБСТ
22:47
відвідування Руськівського ДБСТ

ПРЕДСТАВНИКИ ВЛАДИ РАЙОНУ ЗА БАГАТОРІЧНУ ПРАЦЮ ТА ПОСИЛЬНИЙ ВНЕСОК У ЗРОСТАННЯ ВИХОВАНЦІВ РУСЬКІВСЬКОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ ТА З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ ВРУЧИЛИ ПОДЯКУ МАТЕРІ-ВИХОВАТЕЛЬЦІ АНТОНІНІ СЕМЕНІВ

20 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Фрасинюк та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек завітали до Руськівського дитячого будинку сімейного типу, в якому нині виховується 5 дітей позбавлених батьківського піклування.

Посадовці разом із Селятинським сільським головою Андрієм Бойчаком виконали приємну місію - привітали мати-виховательку Антоніну Семенів із 50- річним ювілеєм.    

За багаторічну працю та посильний внесок у зростання вихованців дитячого будинку сімейного типу представники влади району вручили ювілярці Подяку районної державної адміністрації і районної ради та пам’ятні подарунки. Зокрема, перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Ямницький від районної виконавчої влади висловив слова безмежної вдячності батькам-вихователям - Антоніні Іллівні та Миколі Івановичу за батьківську турботу про дітей, які в силу тих чи інших обставин були її позбавлені, ласку та любов, яку вони дарують дітям. В свою чергу вихованці  розповіли  гостям про життя в ДБСТ, турботу та любов, яка приділяється вихованцям з боку батьків-вихователів.

         На завершення зустрічі працівники РЦСССДМ та ССД провели індивідуальні бесіди з вихованцями з питань профорієнтації та профілактики ГРВі. Дітям на руки роздано пам’ятки щодо запобігання простудних захворювань та ГРВі. З батьками було узгоджено питання плану соціального супроводу на 2016 рік.

Категорія: Заходи | Переглядів: 427 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: