Головна » 2013 » Грудень » 2 » Виїзна інформаційно-просвітницька акція у Довгопілля та Конятині
18:13
Виїзна інформаційно-просвітницька акція у Довгопілля та Конятині

Виїзна інформаційно-просвітницька акція у Довгопілля та Конятині

На виконання Нових соціальних ініціатив Президента України та з метою наближення соціальних послуг до населення , а саме правової освіти учнівської молоді працівниками служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із працівниками сектору у справах молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту та КМСД Путильського РВ УМВС України в Чернівецькій обл.проведено виїзну інформаційно-просвітницьку акцію у сс. Довгопілля, Конятин. До участі у заході залучено учнів 8-11 класів Довгопільської та Конятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Під час інтерактивного діалогу обговорювалися питання прав та обов’язків учнів, кримінальної та адміністративної відповідальності неповнолітніх, аналіз стану злочинності серед дітей в районі, видів насильства та способів реагування на нього, зайнятості учнів у вечірній та нічний час та інші. Марія Фокшек (РЦСССДМ), Микола Якивюк(сектор у справах молоді та спорту) та Тетяна Фрасинюк(ССД) надали учасникам зустрічі інформацію про послуги, які можна отримати в РЦСССДМ, ССД та секторі у справах молоді та спорту. Також було акцентовано увагу присутніх на ролі фахівця із соціальної роботи у вирішенні проблемних питань населення територіальної громади.

По завершенню конструктивного діалогу-зустрічі було проведено індивідуальне консультування  учнів старших класів Довгопільської та Конятинської ЗОШ та окремих педагогів.

 

 

 

 

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 423 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: