Головна » 2013 » Травень » 22 » Візити працівників центру до фахівців із соціальної роботи
09:48
Візити працівників центру до фахівців із соціальної роботи

Візити працівників центру до фахівців із соціальної роботи


        21 травня, з метою перевірки роботи фахівців із соціальної роботи, директор Путильського  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек спільно з начальником служби у справах дітей Путильської РДА Тетяною Фрасинюк, представником управління юстиції, оперуповноваженим КМСД виїжджали у  Розтоківську, Мариничівську сільські ради.

У селі Розтоки, де фахівцями з соціальної роботи  працюють Петращук Тетяна Василівна та Балан Олеся Михайлівна, проведено перевірку журналу особистого прийому, реєстрації  актів соціальних інспектувань, реєстрації заходів, оглянуто наявні бази даних ( соціальний паспорт громади в розрізі населених пунктів), ведення карток отримувачів послуг та оформлення особової справи до архіву сімї, яка знаходилась у складних життєвих обставинах, зроблено певні зауваження щодо покращення роботи. Секретар Розтоківської сільської ради та ДІМ РВ УМВС, запевнили, що із фахівцями з соціальної роботи налагоджено співпрацю та досягнуто взаєморозуміння. В Розтоківській ЗОШ І-ІІІ ст.. проведено правовий лекторій з учнями старших класів за участю представників РЦСССДМ, ССД, КМСД, ДІМ  Путильського РВ УМВС у Чернівецькій обл.

На території  Мариничівської сільської ради фахівцем із соціальної роботи працює Інна Гордей. Директором центру  оглянуто справу соціального супроводу, бази даних, картки клієнтів та журнали заходів, реєстрації інспектувань та надано ряд методичних рекомендацій щодо покращення роботи з раннього виявлення СОСЖО та посилення роботи в напрямку пропаганди альтернативних форм сімейного виховання. Представником центру спільно з начальником ССД Т.Фрасинюк та представником КМСД здійснено соціальні інспектування в 2 сімї  , які опинилися в СЖО.Вивчено умови  проживання та опитано сусідів з метою збору повної інформації про підоблікових. Членам СОСЖО надано спектр соціальних послуг ( 4 – педагогічні, 6 – психологічних, 2 – юридичних, 3 –інформаційно-довідкових). Також відвідано прийомну сімю Сімчук, де виховується 2 прийомних дітей з метою вивчення умов проживання та нагальних проблем сімї. З прийомними дітьми проведені індивідуальні бесіди з метою виявлення мікроклімату в сімї та емоційного настрою. В Мариничівському НВК «Родина» проведено правовий лекторій з учнями 8-11 класів .
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 584 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: