Головна » 2016 » Квітень » 22 » Визначено переможців у районному конкурсі "Кращий державний службовець"
17:06
Визначено переможців у районному конкурсі "Кращий державний службовець"

22 квітня в райдержадміністрації відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», що проводився серед державних службовців Путильської районної державної адміністрації. В конкурсі прийняли участь 6 посадовців виконавчої гілки влади району.

Учасники конкурсу пройшли комплексне тестування на знання Конституції  України, законодавства про державну службу, запобігання і протидії  корупції,  специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків  державного службовця, виконали практичні завдання зі складання ділового документу, а також тестові і практичні завдання на володіння сучасними комп’ютерними технологіями.

Після перевірки завдань, виконаних учасниками конкурсу, організаційним комітетом з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» визначено переможців конкурсу, зокрема: в номінації «кращий керівник» - перемогу здобула  – директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек, в   номінації «кращий спеціаліст» -  головний спеціаліст відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Ганна Джуряк.

Переможці в номінаціях змагатимуться за звання кращого держслужбовця, прийнявши участь у ІІ обласному турі  щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 267 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: