Головна » 2014 » Лютий » 3 » Вплив пагубних звичок на організм молодії людини
13:50
Вплив пагубних звичок на організм молодії людини
        03 лютого  2014 року в кабінеті керівника апарату РДА відбувся відео-лекторій з молоддю, засудженою до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та такою, що повернулася з місць позбавлення волі. Організаторами заходу  виступили районний центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та кримінально-виконавча інспекція.


  Метою зустрічі слугувало надання комплексу соціальних послуг, з’ясування нагальних проблем даної категорії, розвиток комунікативних навичок та формування почуття відповідальності, навичок здорового способу життя та надання  інформації  щодо шкідливості тютюнопаління та алкоголізму.

        В даному заході взяло участь 13 осіб, віком від 18 до 45 років. Зустріч відбулася за участі керівника апарату райдержадміністрації  М.Яків’юк. Директором центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді  М. Фокшек  проведено опитування даної категорії молоді, щодо виявлення нагальних питань та визначення рівня дотримання молоддю здорового способу життя. Вона також зосередила увагу присутніх на тому, що у роботі працівників центру, фахівців з соціальної роботи важливим аспектом є впровадження усіх видів профілактики – не тільки правопорушень, але й соціально небезпечних хвороб, запобіганню конфліктних ситуацій.

  Фахівці соціальної роботи  Путильської територіальної громади продемонстрували присутнім відеофільм «Вплив згубних звичок на поведінку молоді» по завершенню якого, було жваве обговорення висвітлених проблем у відеофільмі та ставлення присутніх до даної проблематики.

      Зустріч пройшла у жвавій, дискусійній атмосфері. Керівник апарату М.Яків'юк надала практичні поради щодо оформлення запитів та довела до відома присутніх основні напрямки роботи структурних підрозділів райдержадміністрації у сфері надання соціальних послуг. Учасники заходу висловили бажання, щоб такі зустрічі проводилися частіше, бо вони їх згуртовують.

      
Категорія: Заходи | Переглядів: 522 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: