Головна » 2016 » Грудень » 1 » Всесвітній день боротьби зі СНІДом
10:00
Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Людське життя цікаве і водночас складне. Мабуть, людина була б щасливою, якби завжди залишалася дитям і ні про що не турбувалася, не знала важкої праці, проблем… Проте, навіть найскладніші проблеми здаються дрібницями у порівнянні зі СНІДом.

У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Спеціалісти центру визначили необхідність проінформувати населення району про проблемну сьогодення. Адже великого значення набуває просвіта, особливо молодого покоління.

1 грудня 2016 року в Всесвітній день боротьби зі СНІДом – волонтер-психолог Розтоківської ЗОШ І-ІІІ ст.. провела лінійку для учнів середньої школи «Що ви знаєте про ВІЛ/СНІД». В ході лінійки учні відповідали на питання щодо цієї проблеми. Для учнів старших класів була проведена лекція «Знати, щоб жити!». Діти ще раз за допомогою пізнавальної лекції повторили, як не заразитися, як ставитися до ВІЛ – позитивних дітей, а потім провели тематичний аукціон знань щодо проблеми ВІЛ/СНІД. Було охоплено 24 осіб.

На базі РЦСССДМ сьогодні молоді,яка засуджена до альтернативних форм покарання працівниками РЦСССДМ було запропоновано огляд відео роликів «СНІД – стосується кожного», експрес-анкетування «15 основних фактів, які молодь має знати про ВІЛ/СНІД», охоплено 6 осіб.

Цікаво провівши час і, головне, озброївши себе новими знаннями сподіваємося що наша молодь сформує відповідне ставлення до власного здоров’я.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 322 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: