Головна » 2013 » Листопад » 7 » Вшанування матерів-героїнь
16:19
Вшанування матерів-героїнь
        Немає в світі найкращого, найніжнішого, найріднішого і найвеличнішого, ніж слово МАМА. Його кожен із нас вимовляє першим у своєму житті. Маминого тепла потребує і грудне дитя, і непосидючий підліток, і дорослий юнак та юнка, і літня людина. Мама допоможе, підтримає, навчить, порадить, віддасть останнє своїй дитині, скільки б літ їй не було. Мама день і ніч молитиметься за своє дитя, проситиме в Господа в першу чергу здоров`я, щастя, гарної долі, а вже потім – достатку, добра та багатства. Мама – це вічна берегиня сім`ї, а батько – надійна її опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з них проростають здобутки, успіхи і перемоги кожного нового покоління. В усі часи і віки любов і повага до батьків була основою народної моралі та її найвищим законом. Вона й надалі має бути основою родинного виховання.
        ФСР Путильської територіальної громади урочисто вручили медаль та посвідчення матері-героїні Кабі Гафії Прокопівні, Кемович Ірині Анатоліївні, Поляк Наталії Миколаївні. 
  
        Хай квітує ваша краса та материнство, не зміліють джерела доброти, натхнення і мудрості. Нехай добро, любов, злагода супроводжують вас завжди у будні і свята, на роботі і вдома, серед рідних і друзів. Нехай весь світ ,дорогі матері, з вдячності за ваше материнство буде біля ваших ніг! 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 489 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: