Головна » 2017 » Вересень » 29 » З днем усиновлення
21:44
З днем усиновлення

Шановні друзі!

        Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків.

Вітаємо та висловлюємо щиру подяку в цей день своїм колегам — працівникам служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді . В досягнутих результатах велика частка Вашого серця, розуму, натхнення. Впевнені, що нам вистачить наполегливості, фаховості професійно провадити державну політику у сфері захисту прав дітей. Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

Бажаємо Вам крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Сил, натхнення, терпіння! Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 337 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: