Головна » 2017 » Жовтень » 5 » З УЧНІВСЬКОЮ МОЛОДДЮ ПУТИЛЬСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПРОВЕДЕНО СОЦІАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ
13:15
З УЧНІВСЬКОЮ МОЛОДДЮ ПУТИЛЬСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПРОВЕДЕНО СОЦІАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ

Вчора, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з тебе» на базі Путильського загальноосвітнього навчального закладу з учнями старшої школи проведено соціально-профілактичний захід, у ході якого із старшокласниками проведено роботу спрямовану на попередження негативних явищ та налагодження позитивної комунікації серед дітей.

Даний захід організовано представниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі дільничного офіцера поліції Путильського відділення поліції, спеціаліста відділення «Путильське бюро правової допомоги», провідного інспектора Путильського РС з питань пробації.

Фахівці розповідали дітям про наслідки протиправної поведінки, запобігання жорстокому поводженню серед однолітків, шкоду для здоров’я, яку несе в собі тютюнопаління та розпиття алкогольних напоїв. Також дітям донесено інформацію про вимоги щодо перебування неповнолітніх у вечірній час, як конструктивно підходити до вирішення конфліктних ситуацій тощо.

Спілкування зі старшокласниками відбувалося у довірливій атмосфері та в неформальній обстановці. По завершенню всім учасникам було роздано листівки та буклети соціального спрямування «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Не стань жертвою насильства», «Щаслива сім’я – без насильства», «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник», «Пам’ятай, що бути здоровим – це модно!», «Правопорушення неповнолітніх: адміністративна та кримінальна відповідальність»

Додатково було проведено індивідуальну юридичну консультацію для учня, що входить до так званої «групи ризику».

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 309 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: