Головна » 2017 » Травень » 11 » Захід з нагоди Дня матері
16:33
Захід з нагоди Дня матері

Щороку другого тижня травня в українських родинах вшановують величне свято Матері - заступниці, рятівниці порадниці, найлюбимішої та найчарівнішої жінки в світі. З цієї нагоди в центральній районній бібліотеці зорганізовано свято для матерів, на яке завітали перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький, директор центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек, волонтер Валентина Буняк та інші запрошені.

  • свята, керуючись теплими спогадами та родинними почуттями, висловили щирі слова посвяти Матері, породжені серцем, вдячною пам’яттю та щирою любов’ю.

Місяць травень – це місяць Пречистої Діви Марії, яка є заступницею знедолених і скривджених, яка благословляє в хресну путь Сина, який став Спасителем людства. Приємністю в цей день став подарунок - образ Божої Матері «Нев’янучий Цвіт» від художника  Юрія Дудки.

На свято були запрошені багатодітні матері, матері воїнів АТО, прийомні матері, ветерани праці. З їх уст линули поетичні рядки, присвячені своїм матерям, дітям. Музичні вітання присутнім дарували викладачі та вихованці Путильської музичної школи.

Присутні познайомилися з святково оформленою книжковою виставкою «Мати - берегиня роду», а директор РЦСССДМ презентувала увазі присутніх презентацію щодо створення патронажних сімей в Україні.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 312 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: