Головна » 2013 » Листопад » 5 » Закон та право для всіх єдині
17:26
Закон та право для всіх єдині

Закон та право для всіх єдині

Для повного та гармонійного розвитку дитині необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Завдання фахівців з соціальної роботи – ознайомити дітей та підлітків з їх правами та обов’язками, навчити  застосовувати свої права на практиці. Батьки, в свою чергу, повинні усвідомлювати власну відповідальність за виховання дітей.

З метою  виховання правосвідомості та поваги до законів, сумлінного ставлення до своїх обов’язків, підвищення рівня правової культури населення, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі протягом жовтня Путильським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заходи, присвячені Всеукраїнському тижню правових знань.

Фахівцями із соціальної роботи районного центру соціальних служб спільно з представниками Путильського РВ УМВС України в Чернівецькій обл.. були проведені лекції, бесіди, відео лекторії  на тему: „Права та обов’язки дітей та їх батьків”, «Права свої знай, а про обов’язки не забувай», ”Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх за скоєння правопорушень та злочинів”, «Торгівля людьми - злочин проти людства»„Поважай свої права та права інших”, „Особливості кримінальної відповідальності за скоєння правопорушень та злочинів”, „Навчатись жити по закону”, „Причини та наслідки вчинення злочинів неповнолітніми”, а також була проведена профілактична робота з учнями, які порушують шкільну дисципліну та які перебувають на обліку КМСД. Лекції, бесіди, відеолекторії та профілактична робота були проведені  в  Шепітській , Селятинській, Плосківській , Сергіївській, Путильській, Киселицькій, Дихтинецькій, Усть-Путильській, Розтоківській, Довгопільській, Конятинській, Самаківській, Замогильній, Яблунецькій ЗОШ, Мариничівському та Підзахаричівському НВК, гімназії, Селятинській ЗОШ-інтернат. Загальна кількість охоплених 793 осіб ( віком від 10 до 18 років).

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 785 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: