Головна » 2013 » Вересень » 25 » Засідання Координаційної ради у справах дітей та з питань охорони дитинства
15:51
Засідання Координаційної ради у справах дітей та з питань охорони дитинства


Сьогодні відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей та з питань охорони дитинства під головуванням першого заступника голови районної державної адміністраці М.Платановського. Участь у засіданні взяли директор РЦСССДМ М.Фокшек, начальник ССД Т.Фрасинюк, заступник головного лікаря з питань материнства та дитинства О.Карпенко, оперуповноважений КМСД Ю.Гожда, головний спеціаліст відділу культури О.Грималюк. На розгляд було винесено питання «Залучення суб’єктів соціальної роботи до вирішення проблем громади» (доповідач – директор РЦСССДМ) та «Підсумки проведення Всеукраїнського рейду «Урок» у Путильському районі» (доповідач – методист відділу освіти, молоді та спорту Москаль Л.Ю.).

В результаті дискусії, директор центру акцентувала увагу присутніх на налагодженій системі взаємоінформування та допомоги між суб’єктами соціальної роботи (представників ФАПів, ЗОШ, ДНЗ, соціальними працівниками територіального центру, членами виконкомів, депутатським корпусом, листоношами та представниками релігійних громад (священиками, просвітерами, пасторами).

Стосовно другого питання акцентувалася увага на активному долученні щодо проведення рейду «Урок» фахівців з соціальної роботи Путильського РЦСССДМ (здійснювали соціальні інспектування , спільні обходи з класними керівниками, активна співпраця з соціальними педагогами та заступниками директора по виховній роботі) . Саме в результаті тривалої та клопіткої роботи ФСР Селятинської (Габур М.В., Заець І.М. – з матірю індивідуальна робота), Путильської (Савчук Н.І., Несторяк Т.М. – з учнем індивідуальна робота) територіальної громади спільно з соціальним педагогом Селятинської ЗОШ-інтернат було залучено учня до навчання.

В ході обговорення вищезазначених питань було прийнято ряд рішень на вдосконалення даного напрямку роботи.

Категорія: Заходи | Переглядів: 505 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: