Головна » 2013 » Березень » 28 » Засідання з молоддю
15:32
Засідання з молоддю

Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді вже не один рік поспіль плідно співпрацює з кримінально виконавчою інспекцією Путильського району у сфері профілактики повторних правопорушень серед молоді, які вже перейшли межу закону та відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі.

Основною метою такої співпраці є недопущення скоєння повторних правопорушень молоддю. Для досягнення зазначеної мети спеціалісти центру та КВІ використовують у своїй роботі різноманітні технології, постійно шукають методи впливу на кожну особу індивідуально та розробляють і реалізовують групові заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду зазначеної категорії. 
     Сьогодні 28.03.2013 року для молоді, в рамках діяльності спеціалізованого формування «МКП соціальної роботи» засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, у приміщенні РДА було проведено групове засідання з молоддю( духовно-просвітницьку бесіду та індивідуальні консультації з питань працевлаштування та пошуку альтернативних методів щодо пошуку роботи.) 
    Дане засідання відбулося за присутності керівника апарату М.Яківюк та головного спеціаліста відділу надання соціальних послуг Путильського районного центру зайнятості.
     Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї дітей спільно з КВІ Путильського району планує співпрацювати із соціальними патрнерами, аби допомогти зазначеній категорії зрозуміти, що необхідно жити в гармонії з собою і оточуючим світом.

Категорія: Заходи | Переглядів: 501 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: