Головна » 2017 » Січень » 5 » Завершення новорічно-різдвяної акції
15:55
Завершення новорічно-різдвяної акції

Наближення Новорічних та Різдвяних свят  – це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла та надії. Вони вже нагадують про себе ароматами хвої та мандаринів, мерехтливими ліхтариками, щирими вітаннями і, звісно, мріями про те, що цікавого, важливого принесе нам прийдешній 2017 рік.

Щорічно працівники Путильського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді напередодні Нового року проводять новорічно-різдвяну акцію «Радість у дім кожної дитини», яка була проведена для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Даною акцією було охоплено 28 дітей, яким було вручено новорічні подарунки (придбані за кошти місцевого бюджету) які були роздані протягом 30 грудня 2016 року - 05 січня 2017 року.

Напередодні Нового року в рамках акції «Діди Морози-волонтери – дітям Буковини» обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було надано Путильському РЦСССДМ 23 новорічні подарунки ( 10 дітей учасників АТО, 2 дітей загиблого в зоні АТО, 3 дітям, які потерпіли від пожежі, 6 дітям, батьки яких мають проблеми із законом, 1 дитині з особливими потребами, 1 дитина ВПО).

По завершенню обидвох акцій «Радість у дім кожної дитини» та «Діди Морози-волонтери – дітям Буковини» найбільшою винагородою для працівників РЦСССДМ  була радість в очах дітей, яка не мала меж, приємно було спостерігати за маленькими оченятами, які світилися щастям та вдячністю за подаровані презенти від Діда Мороза…

Це добрий приклад спільної доброчинної праці, особливо, коли стосується вона наших дітей. Якщо кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, діти стануть щасливішими!!! Творімо добро разом!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 384 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: