Головна » 2016 » Лютий » 2 » ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ЦІЛЬОВИМ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ
22:21
ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ЦІЛЬОВИМ ВИКОРИСТАННЯМ ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2014 року № 623 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціональних обов'язків державного соціального інспектора" протягом січня 2016 року працівниками Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей спільно з соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відвідано 17 сімей з дітьми, що проживають в населених пунктах Руська, Селятин, Плоска.

Під час заходу в даних сім’ях фахівцями було складено акти перевірки цільового використання державної допомоги  при народженні дитини, де в ході роботи зафіксовано, що батьки раціонально використовують кошти: діти забезпечені одягом та продуктами харчування, засобами гігієни, медичними препаратами, дитячим начинням. Випадків нецільового використання коштів в даних родинах не виявлено.

Разом з тим, 3 сім’ї з сіл Плоска, Селятин  на даний час не проживають за місцем реєстрації, а тому, з метою контролю за цільовим використанням допомоги  та створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, спеціалістами центру направлено відповідні листи за місцем фактичного проживання вищезазначених сімей. Дане питання перебуває на контролі центру.

Відповідно плану роботи центру означені перевірки будуть проводитися щомісячно і надалі

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 367 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: