Головна » 2019 » Квітень » 9 » Здоров’я – найбільший скарб
13:16
Здоров’я – найбільший скарб

Щорічно, 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров`я, адже у цей день у 1948 році було створено Всесвітню організацію охорони здоров`я (ВООЗ). Нині, по всьому світу відбуваються заходи, покликані підкреслити важливість здорового способу життя. Сучасна мода – ЗДОРОВ’Я. По-справжньому сучасний еталон краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя. Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного та соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб або фізичних вад.

Відтак, сьогодні працівниками Путильського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з представниками районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» було проведено анкетування «Проблема шкідливих звичок в житті клієнта пробації». Участь в заході взяли 8 осіб. Обговорили складові здорового способу життя, шкідливі звички та їх вплив на організм людини.

Разом з тим, опитаним розповіли як залишатися здоровим у сучасному світі та запобігти найпоширенішим хворобам. А наостанок наголосили, що лише здоровий спосіб життя є запорукою успіху та міцного здоров`я.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 344 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: