Головна » 2013 » Вересень » 20 » Здоровий спосіб життя - це модно
14:01
Здоровий спосіб життя - це модно

Здоровий спосіб життя - це модно!

   

 Фахівець з соціальної роботи ІІ категорії по Підзахаричівській територіальній громаді Кушнір П.А. розпочав  профілактичну акцію направлену на боротьбу з негативними явищами, які притаманні сучасній молоді. ТАК, саме притаманні, тому що паління, розпивання пива, вживання легких і важких наркотиків стали повсякденним явищем в сучасному молодіжному середовищі. 

         Цього разу акція , на думку Петра Андрійовича, носитиме  назву «Здоровим бути модно!».
         Спершу ФСР акцентував увагу учнів НВК на правових засадах та відповідальності за розпиття спиртних напоїв та паління в громадських місцях. Дітям було продемонстровано відеофільм про шкідливість алкоголізму на дитячий організм.
         Справжньою родзинкою  стала зустріч учнів, педагогічного колективу  із народною артисткою України Русланою (Русланою Степанівною Лижичко), яка й озвучила  тезисно думки щодо зміни ставлення молоді до власних негативних звичок і вподобань. По завершенні спілкування з присутніми Руслана підкреслила, що   «Здоровим бути модно!».

      Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері. Діти з простого гірського села ще довго пам'ятатимуть зустріч з Русланою та ключові слова, які вона сказала підліткам наостанок «Модно бути здоровим!».

Категорія: Заходи | Переглядів: 1227 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: