Головна » 2018 » Січень » 9 » Життєві цілі та пріоритети
12:30
Життєві цілі та пріоритети

Людина без цілі, що їздець на велосипеді, поки він знає куди їде, він упевнено тримається в сідлі (в житті), якщо ж зупинитися — то впаде! . «Життєві цілі» саме такою була тема інформаційно-просвітницької  зустрічі, що відбулась 09 січня в приміщенні РС з питань пробації, учасниками якої стали особи засудженні до покарань без позбавлення волі.

Співорганізаторами даного заходу разом з РС з питань пробації були працівники Путильського РЦСССДМ, бюро вторинної юридичної допомоги, інспектор поліції, фахівець з соціальної роботи Вижницького Рс з питань пробації. Метою зустрічі було отримання знань та вмінь щодо визначення позитивних життєвих цілей, розвитку мотивації для їх досягнення, вміння планувати реальні кроки для реалізації мети, формування навичок успішної взаємодії між дорослими та членами сім'ї (близьким оточенням підоблікових).
      З вступним словом до присутніх звернулась начальник РС з питань пробації. Зазначивши, що в своєму житті, учасники досягнули деяких цілей, і попереду ще чимало цілей, які потрібно досягти. Працівниками РЦСССДМ  було проведено опитувальник «Визначення рівня тривожності», паралельно було надано ряд практичних рекомендацій щодо зняття напруги, рівня тривожності. Учасникам зустрічі було продемонстровано відеоролик «Агресія. Як її приборкати в собі.» Загалом представником бюро правової допомоги було обговорено такі питання: які послуги надає бюро, перелік юридичних послуг, механізм звернення та надання юридичної допомоги, а фахівець з соціальної роботи Вижницького РС з питань пробації акцентувала увагу присутніх як для чого потрібно ставити цілі, інструменти по їх досягненню, правильне формулювання цілі, які зміни в процесі досягнення цілей можуть статись.

Дана зустріч пройшла цікаво та під облікові охоче приймали участь у вправах, які їм пропонували. Сподіваємося, що вони зроблять позитивні висновки з даної зустрічі.

Категорія: Заходи | Переглядів: 242 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: