Головна » 2013 » Жовтень » 16 » ЖИТТЯ БЕЗ КОНФЛІКТІВ
09:41
ЖИТТЯ БЕЗ КОНФЛІКТІВ

ЖИТТЯ БЕЗ КОНФЛІКТІВ


15 жовтня -16 жовтня 2013 року в рамках заходів до Всеукраїнського тижня права спеціалістами  районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (фахівцями з соціальної роботи Євенчук Інесою (с.Дихтинець)  та Габур Маряною (с.Руська) проведено тренінг «Конфлікти та їх вирішення» для дітей, що виховуються в  Дихтинецькому та Руськівському дитячих будинках сімейного типу.

13 учасників тренінгу познайомилися з поняттям «конфлікт», отримали інформацію про різні стилі вирішення конфлікту, поглибили саморозуміння шляхом виявлення свого власного стилю, характерного для поведінки в конфлікті.

Діти різного віку поділилися власним досвідом щодо вирішення конфліктів з батьками, вчителями, однокласниками, друзями, змоделювали типові життєві конфліктні ситуації та запропонували способи їх уникнення під час виконання вправи «Лист другу».

У ході тренінгу реалізувалися усі очікування його учасників та було визначено теми, що потребують висвітлення в майбутньому.

Конфлікти в житті неминучі. Однак якщо людина має власну позицію та здатна тримати себе в руках, то конфлікт сприятиме її зростанню і розвитку стосунків з іншими людьми.

Категорія: Заходи | Переглядів: 1028 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: