Головна » 2014 » Грудень » 1 » ЖИТТЯ - ЄДИНЕ, НЕ ЗГУБИ ЙОГО
22:34
ЖИТТЯ - ЄДИНЕ, НЕ ЗГУБИ ЙОГО

ЖИТТЯ - ЄДИНЕ, НЕ ЗГУБИ ЙОГО

 

Людина живе і не усвідомлює своїх мимовільних помилок. Людина не усвідомлює їх тому, що вони стали способом їхнього життя. 
Молоді роки – це роки, коли кожен з нас встає на ноги, коли кожен з нас обирає свій шлях, по якому буде іти, коли кожен з нас здійснює свій найважливіший вибір. І для кожного правильний вибір є інший, індивідуальний. Цей вибір є різним і у кожному випадку правильним. Усе залежить від окремої людини, від окремої ситуації і від того, як цю людину виховали батьки, суспільство та навколишнє середовище. В залежності від останніх факторів людина вливається в течію, якою хоче плисти усе своє життя. Але є речі, які ми самовільно не обираємо, вони помаленьку вливаються в наше життя і ми не помічаючи цього все більше і більше впускаємо їх туди, вони все більше забирають у нас часу. Ми мимовільно відмовляємось від наших юнацьких мрій, від планів на майбутнє і тішимо себе думкою, що ще все попереду, що ще не прийшов наш час. Одним з таких негативних чинників є злочинність серед молоді.

На сучасному етапі розвитку нашої держави ми стикаємось із багатьма   проблемами,  і  саме  злочинність  в  молодіжному середовищі є однією з найболючіших. Адже після вчинення злочину молодь зазнає великих утисків з боку власної совісті, що може вплинути на психіку молодої людини. Існує багато прикладів коли молодь «оступилася» після чого вони не могли ввійти в колію свого минулого життя і відчували себе непотрібними в цьому світі, а моральна травма була настільки сильною, що вона давала тінь на все їхнє майбутнє життя і заважала реалізувати себе як особистість. Людина не народжується злочинцем, а стає ним через певні життєві обставини.

         Сьогодні  за ініціативи РП КВІ у Путильському районі  та РЦСССДМ за активної участі настоятеля Свято-Георгіївської церкви, ієрея Іоана та керівника апарату РДА М.Яківюк було проведено інформаційно-просвітницький захід на духовно-моральну тематику. Бесіда поступово перейшла в дискусію, де всі присутні мали змогу висловитися і отримати духовні настанови.

По завершенню даного заходу всі присутні почерпнули для себе щось нове, дехто спробував переоцінити певні моменти свого життя та глянути на нього з іншої сторони.

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 472 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: