Головна » 2018 » Листопад » 29 » Журі визначило переможців ІІІ районного інформаційно-просвітницького конкурсу малюнків та плакатів «Ми проти насилля та жорстокоcті"
15:00
Журі визначило переможців ІІІ районного інформаційно-просвітницького конкурсу малюнків та плакатів «Ми проти насилля та жорстокоcті"

            З нагоди відзначення Всеукраїнської акції "16 днів проти гендерного насильства" вже третій рік поспіль Путильська художня школа, Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділенням "Путильське бюро правової допомоги" проводить конкурс малюнків серед учнів ЗЗСО та позашкілля на тему «Ми проти насилля та жорстокості». Метою конкурсу є попередження проявів цькування та насильства серед учнівської молоді, виховання поваги до сімейних цінностей, формування в молодіжному середовищі ставлення до зазначеної проблематики з позиції пріоритету прав людини, розвиток творчого потенціалу, здібностей та талантів підростаючого покоління.

         Протягом жовтня - листопада 2018 р. надходили творчі роботи дітей з усіх куточків району (включаючи 3 ОТГ) за трьома напрямами: "Від миру в родині - до миру в країні", "Діти відображення власних батьків", "Ми проти домашнього насилля (в т.ч. віртуального)".

         На Конкурс надійшло 88 робіт, серед них конкурсна комісія визначила 31 переможця. Основними критеріями відбору були, перш за все, креативність та творчий підхід до висвітлення цієї непростої проблематики. Кожен малюнок відрізнявся ідеєю, оригінальністю, кропіткою роботою та технікою виконання. У своїх малюнках учасники поділилися своїм баченням непростої проблематики і її цінністю для людини.

         З 88 робіт на розгляд журі конкурсу було допущено 59 робіт. 29 робіт не було допущено до підведення підсумків, оскільки вони містили плагіат з інтернет-ресурсів, чи не відповідали або темі, або вимогам Положення про конкурс.

         Фаховим журі відмічено активну громадянську позицію учасників з питання ґендерної рівності, ненасильницької поведінки, поваги до прав і свобод осіб кожної статі, високий творчий потенціал.

     За підсумками журі було обрано 31 призерів у 3 номінаціях та 3 вікових категоріях.

         У віковій категорії від 6 до 8 років переможцями стали:
І місце – Торак Олександра, Лікар Римма, Левицький Максим;

ІІ місце – Гасюк Назарій, Холеван Софія, Фокшек Марія, Черней Алла;

ІІІ місце – Сумарук Анастасія.

         У віковій категорії від 9 до 12 років переможцями стали:
І місце – Ліска Ярослава, Явніцка Таїсія, Шевчук Таїсія;

ІІ місце - Верега Олександра, Бойчук Денис, Сорочан Богдан, Воробець                     Таїсія, Мечик Юліана;

ІІІ місце - Томнюк Христина, Процюк Галина.

         У віковій категорії від 13 до 17 років переможцями стали:
І місце - Паучик Тетяна, Проданчук Наталія, Бідоча Богдана

ІІ місце – Чорней Олена, Бідоча Іванна, Федорчук Богдана, Савчук Марія, 

                  Заєць Олена

ІІІ місце – Бубульчук Марія, Клим Святослав, Равчук Владислав, Лучик

                  Євгеній, Павлюк Дарія.

 

Вітаємо переможців!!!

 

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 296 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: