Головна » 2016 » Січень » 5 » Зі світлим та родинним святом – Різдвом Христовим!!!
14:11
Зі світлим та родинним святом – Різдвом Христовим!!!

 

Шановні відвідувачі сайту!

Сердечно вітаю вас зі світлим та родинним святом –  Різдвом Христовим.

Це свято є традиційно улюбленим для українців і для всього християнського світу. З ними ми пов’язуємо наші сподівання на краще життя, покладаємо надії, загадуємо найпотаємніші бажання. Це подія, яка сталася в часі, але має силу вічності.

Тепло та доброзичливість святкових днів дарують кожному з нас почуття затишку, щастя, сповнюють серця вірою, новими надіями та духовними силами. Цей день наповнений особливим змістом. Він вселяє в серця людей надію і любов, зміцнює прагнення до добра та миру, спонукає до творення і морального вдосконалення,  до милосердя і турботи про ближнього. Упевнює у переможній силі добра та любові. Тож нехай хвилююча трепетність  Святого вечора, стане для кожної родини  району провісницею миру і християнської злагоди.

А осяйна різдвяна зоря об’єднує усі нас – і тих, хто зустрічає це свято в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, а в кожній родині панує мир та спокій. Так повелось, що у різдвяні дні люди замислюються над тим, що реалізовано за цей період і чому не вдалося зробити більше. Нехай ці свята принесуть Вам і Вашим родинам Різдвяної радості, любові, душевного спокою. Міцного Вам здоров’я, прихильності долі, родинного затишку.

Щиро вітаю Вас з наступаючим Різдвом Христовим!

Від імені колективу Путильського РЦСССДМ                   М.Фокшек

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 421 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: