Головна » 2014 » Вересень » 30 » Зі святом! З Днем усиновлення!
19:42
Зі святом! З Днем усиновлення!

 

Зі святом! З Днем усиновлення!

Дорогі діти, шановні батьки, колеги!

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

30 вересня, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.

Я щиро вітаю усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

В районі ведеться цілеспрямована робота з влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сім’ї. У нас в районі діють 2 дитячих будники сімейного типу, у яких виховуються 12 дітей та 3 прийомні сімї, у яких виховуються 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під опікою (піклуванням) виховуються більше  півсотні дітей.

Вітаю та висловлюю щиру подяку в цей день своїм колегам — працівникам служби у справах дітей. В досягнутих результатах велика частка вашого серця, розуму, натхнення. Впевнена, що нам вистачить наполегливості, фаховості професійно провадити державну політику у сфері захисту прав дітей.

Але у цей урочистий день ми повинні думати й про тих хлопчиків і дівчаток, які ще чекають такої бажаної для них родини. На жаль, ці діти мають набагато менше шансів набути сім’ю, ніж малюки. Це діти більш старшого віку. Це діти, які мають певні проблеми зі здоров’ям. Це родинні групи дітей, для яких влаштування до нової сім’ї не повинне затьмаритися болем розлучення з братами і сестрами й утратою родинних зв’язків, бо їх можуть влаштувати нарізно.

Висловлюю велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! Вірю, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

 

З повагою директор РЦСССДМ  М.Фокшек

 

P.S. ось так на Путильщині святкували День усиновлення , зустріч опікунів/піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів відбулася за круглим столом, де кожен учасник мав змогу поговорити про наболіле і знайти відповідь на свої питання…..

Категорія: Заходи | Переглядів: 754 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: