Головна » 2013 » Червень » 12 » Зустріч прийомних батьків ПС та батьків-вихователів ДБСТ
11:18
Зустріч прийомних батьків ПС та батьків-вихователів ДБСТ

11 червня 2013 року  відбулася зустріч прийомних батьків 3 ПС та батьків-вихователів 2 ДБСТ, на якій батьки мали можливість обмінятись досвідом виховання своїх дітей, а також поділитись наболілим. Батьки ділились своїми спогадами та враженнями, і часто на очах виступали сльози. Зустріч була надзвичайно зворушливою та щирою. Батьки отримали памятки щодо поводження їх підопічних у літній період (памятки поводження у лісі, на воді, при зборі грибів та ягід, при укусах гадюк, бджіл та ос). В черговий раз було акцентовано увагу на оздоровлені дітей в таборах обласного значення.
    Ми, соціальні працівники, які працюємо з даними сім'ями черговий раз переконались, що прийомні батьки не просто вихователі. Це люди з великим серцем, які заслуговують поваги.
    На зустрічі були присутні також 2 кандидати у прийомні батьки, які поки що знаходяться на етапі роздумів та збору інформації. Вони мали можливість поспілкуватись зі  справжніми прийомними батьками та отримали відповіді на запитання, які їх хвилювали.
    Сподіваємось, що зустріч була корисною самим прийомним батькам, кандидати у прийомні батьки на наступну зустріч приїдуть уже в ролі самих батьків,

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 506 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: