Головна » 2013 » Квітень » 30 » Зустріч з молоддю засудженою до покарань без позбавлення волі
00:38
Зустріч з молоддю засудженою до покарань без позбавлення волі

29.04.2013 року в приміщенні РДА відбулася зустріч з молоддю засудженою до покарань без позбавлення волі та молоддю, що повернулася з МПВ рамках спеціалізованого формування «МКП соціальної роботи», було охоплено 14 осіб.

Начальник Путильського КВІ акцентував увагу присутніх на виконання вимог судових рішень та проаналізував роботу КВІ за 4 місяці з під облікованою молоддю.

 Директор РЦСССДМ та в.о. завідуючої сектору з питань молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту ознайомили присутніх з нормами чинного законодавства у сфері запобігання жорстокому поводженню та насильству у сім’ях. Було проведено анкетування молоді з метою обізнаності щодо понять насильство та правові наслідки різних видів насильств. З присутніми було проведено практичне заняття « Попередження насильства», метою якого було підвищення рівня знань про проблему, його негативні наслідки, формування навички відповідальної поведінки.

 

     По завершенню практичного заняття працівники РЦСССДМ роздали інформаційні буклети з питань можливості отримання допомоги.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 485 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: