Головна » 2016 » Грудень » 3 » Звернення директора Путильського РЦСССДМ М.Фокшек з нагоди Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями
08:00
Звернення директора Путильського РЦСССДМ М.Фокшек з нагоди Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями

Шановні жителі Путильського краю!

         З 1992 року цивілізоване людство 3 грудня по – особливому згадує про людей з обмеженими фізичними можливостями. Міжнародний день інвалідів був проголошений Генеральною асамблеєю на 47-й сесії у спеціальній резолюції. Це особливий додатковий день, коли ми маємо зупинити невпинні справи і приділити свій час і увагу громадянам, котрі живуть поруч з нами і щодня потребують особливої уваги від держави і суспільства.

         В Україні проживає близько 3 млн. громадян, які потребують належного ставлення до себе. Сьогодні наша держава зобов’язалась і виконує конкретні вимоги щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціальних  і побутових умов життя. А ми, як свідоме суспільство, повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я  не тільки цього дня, а й протягом всього року.

            Відзначення Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями на Путильщині - це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних умов життя цих людей, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

         Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати всім, хто опікується інвалідами. Надання їм щоденної підтримки– це  реальний вияв милосердя, людяності та любові.          Захищаючи права інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - не вирок. Як показує практика,інваліди можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, чудовими фахівцями у політиці, економіці, медицині і освіті. Серед них є безліч обдарованих, талановитих людей, чудових майстрів народної творчості, вони є  прикладом для абсолютно здорових членів нашого суспільства.

         Всі перемоги починаються з перемоги над собою, тому, щиро зичу Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх Ваших справах і починаннях.

                                                                З повагою колектив Путильського РЦСССДМ

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 274 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: