Головна » 2013 » Травень » 30 » ЗВЕРНЕННЯ до батьків
14:52
ЗВЕРНЕННЯ до батьків

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

За статистикою, в нашій країні в мирний час нещасні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня - цілого класу школярів і щороку - майже двох тисяч юних громадян!

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

Ось і наступили літні канікули. На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків (пожеж, утоплення, укусів гадюк), що виникають з вини дітей та їх батьків.

Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті, в лісі, на воді, призбирані ягід та грибів. Це варто зусиль!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, собаками, ягодами, грибами. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це.  Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала сумним відтінком біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 437 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: