Головна » 2016 » Лютий » 8 » Звіт про пророблену роботу РЦСССДМ за 01-05.02.2016
11:41
Звіт про пророблену роботу РЦСССДМ за 01-05.02.2016

У період з 01 по 05 лютого 2016 року спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у співпраці з територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та  службою у справах дітей Путильської РДА було здійснено   виїзди  із надання адресних соціальних послуг у  територіальних громадах с.Сергії, с. Довгопілля, с. Стебні.

В ході проведеної роботи представниками вищезазначених суб’єктів соціальної роботи із залученням представників виконавчих комітетів сільських рад  було відвідано  25 сімей (79 дітей), з яких - 2 сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, 6 багатодітних сім'ї, 2 сімї, де виховуються діти-інваліди, 2 опікунських сім'ї ( 6 дитини), 1 сім'ї переселенців ( 1 дітей), а також , - 12 сімей, дорослі члени яких засуджені до альтернативних видів покарань .

 За результатами проведеної роботи, членам сімей було надано ряд соціальних послуг  стосовно підвищення виховного потенціалу сім'ї, шанобливого ставлення  до здоров'я дітей, профілактики рецидивної злочинності, шкідливих звичок, попередження насильства в сім'ї, планомірного та раціонального використання коштів, відповідального батьківства. Також, було поінформовано з правових питань щодо пільг  багатодітним сім’ям та виплат сім’ям вимушених переселенців. Батькам, які виховують дітей з інвалідністю надано ряд  консультацій щодо  профільних  закладів, які займаються реабілітацією дітей з особливими потребами.  

Переглядів: 512 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: