Головна » 2016 » Вересень » 29 » Дорогі жителі Путильщини, відвідувачі сайту!
21:54
Дорогі жителі Путильщини, відвідувачі сайту!

Кожного року, 30 вересня, ми відзначаємо День усиновлення. День усиновлення в Україні ми відзначаємо разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Це свято для дітей, які набули люблячих та дбайливих батьків, свято родин, які взяли на себе відповідальність за долю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди. Слухаючи історії про усиновлення дітей та спостерігаючи за їхнім життям розуміємо, що батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. 

Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього порівняно молодого свята, – усиновлювачів, вихователів дитячих будинків сімейного типу, прийомних батьків, патронажних батьків, опікунів, піклувальників, працівників служб у справах дітей та центрів соціальної служби для сім'ї, дітей і молоді.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти. 

Хай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомогають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

 З повагою, директор РЦСССДМ Марія Фокшек

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 409 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: