Головна » 2016 » Вересень » 01

 Комісією у складі  директора РЦСССДМ, начальника служби у справах дітей, соціальних працівників ТЦСО (НСП) Киселицької сільської ради, Усть-Путильської сільської ради ОТГ  здійснено виїзд у населені пункти району с. Киселиці, с. Мариничі, з метою перевірки умов проживання сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в рамках проведення Всеукраїнського рейду «Урок». Було відвідано три сімї, під час візитів було встановлено, що, нажаль, не всі батьки поліпшують умови для проживання дітей, їхні житлово-побутові умови потребують покращання, а саме ремонту та, в окремих сім’ях, елементарного прибирання. З батьками було проведено профілактичні бесіди щодо необхідності поліпшення житлово-побутових умов для виховання та розвитку дітей. Також батькам було роз’яснено, що у разі ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків  щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дитини, згідно статті 184 Коде ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 308 | Додав: Irka | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)

Давно побутує вислів: «Сім’я – це осередок суспільства». І це справді так. З безлічі родин, немов будівля із цеглинок, складається ціле суспільство. Однак, коли ми вимовляємо слово «родина», перше, що постає в уяві, це – тепло батьківського дому, мамина колискова й татові напутні слова…

Родина дуже важлива у житті кожної людини. Це найближчі, найрідніші люди,  яких ми дуже любимо, які дарують нам тепло, допомагають у складних ситуаціях.  Це й рідна домівка, затишна та безпечна. Родина – це твій маленький світ, в якому все зрозуміле, дороге.

Одним із пріоритетних завдань соціальних служб - служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді   є забезпечення кожній дитині сімейного затишку. Звісно, що ніщо не може замінити материнське тепло та турботу, але наше завдання, щоб усі діти, які не мають ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 375 | Додав: Irka | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)