Головна » 2017 » Лютий » 8 » Кожна родина під наглядом соціальних служб
12:00
Кожна родина під наглядом соціальних служб

З метою подолання сімейного неблагополуччя, перевірки житлово –побутових умов проживання і утримання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, вразливих сімей, прийомних сімей районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей за участю спеціалістів територіального центру соціального обслуговування, проведений профілактичний рейд «Сім’я» по території Дихтинецької сільської ради.
           Під час рейду обстежені та перевірені житлово-побутові умови проживання 13 дітей з  4 сімей (6 дітей з 2 прийомних сімей) в Дихтинецькій територіальній громаді.
          За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, оцінки потреб сімї та дітей, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

Під час візиту в дві прийомні сім'ї (Довбуш, Труфин-Скидан) с. Дихтинець встановлено, що прийомні батьки створили всі належні умови для гармонійного та всебічного розвитку підопічних.

Як показала практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, побутові умови відповідають нормам. Батьки, знаючи, що перебувають під особим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.

          

Переглядів: 397 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: