Головна » 2017 » Лютий » 06

Важливим завданням роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та районного сектору з питань пробації є заходи, спрямовані на виправлення та ресоціалізацію осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Проте така робота повинна проводитися за активної участі суб’єктів соціальної роботи, які здійснюють контроль за цією категорією осіб з метою запобігання вчиненню ними рецидивних злочинів.Працюючи з різними категоріями, стикаємося з проблемою — особи не знають як форм жорстокого поводження, так і законодавчої бази з цього питання. А внутрішня пасивність і страх перед наслідками розголошення ситуації, а також брак знань щодо органів та установ, що захистять і допоможуть у складній ситуації, сприяють замовчуванню проблем. Це спричиняє безліч негараздів (зокрема психологічних) у майбутньому.Сьогодні , в приміщенні відділення поліції , з  підобліковими РС з питань пробації та Путильського РЦСССДМ, за участі працівників ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 403 | Додав: Irka | Дата: 06.02.2017 | Коментарі (0)

Сьогодні  під головуванням  голови державної адміністрації Миколи Савчука відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Путильській райдержадміністрації.

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів державної адміністрації: фінансового, освіти, молоді та спорту, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління соціального захисту населення, КЗ «Путильська ЦРЛ», а також інспектор ювенальної поліції Путильського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області.

На порядок денний засідання було винесено питання: доцільності позбавлення батьківських прав батьків, що ухиляються від виконання своїх обов'язків відносно дітей. Дане питання порядку денного було, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації та працівниками районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів коміс ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 315 | Додав: Irka | Дата: 06.02.2017 | Коментарі (0)