Головна » 2017 » Лютий » 6 » Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Путильській райдержадміністрації
09:49
Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Путильській райдержадміністрації

Сьогодні  під головуванням  голови державної адміністрації Миколи Савчука відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Путильській райдержадміністрації.

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів державної адміністрації: фінансового, освіти, молоді та спорту, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління соціального захисту населення, КЗ «Путильська ЦРЛ», а також інспектор ювенальної поліції Путильського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області.

На порядок денний засідання було винесено питання: доцільності позбавлення батьківських прав батьків, що ухиляються від виконання своїх обов'язків відносно дітей. Дане питання порядку денного було, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації та працівниками районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції . З'ясовано факти і обставини, прийняті конструктивні рішення в інтересах дитини і  взяті на контроль до їх повного виконання.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 315 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: