Головна » 2017 » Лютий » 7 » ОБСТЕЖЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛЯТИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
14:03
ОБСТЕЖЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛЯТИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

На минулому тижні  мультидисциплінарною командою у складі спеціалістів РЦСССДМ, служби у справах дітей районної державної адміністрації, управлінням соціального захисту населення, інспектором відділу поліції, соціальним працівником  та головою Селятинської сільської ради проведено профілактичний рейд "Сімя" на території Селятинської сільської ради на предмет перевірки умов проживання дітей із сімей, що потрапили в складні життєві обставини.

В ході профілактичних заходів перевірено умови проживання 27 малолітніх дітей, які проживають в 7 сім’ях. При огляді учасники рейду звертали увагу на створення належних умов для повноцінного життя, виховання та розвитку дітей, забезпечення систематичного медичного огляду дітей. За результатами перевірок умов проживання дітей складені відповідні акти, батькам вказано на конкретні недоліки та визначено терміни для їх усунення. Батьки попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відповідно до статті 184 КУпАП.

Стосовно 2 матерів учасниками рейду прийнято вирішення направити матеріали до Путильського ВП Кіцманського відділу ГУНП  в Чернівецькій  області щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності за систематичне ухиляння від виконання обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання  дитини. Селятинському сільському голові рекомендовано посилити контроль за умовами проживання дітей в даних сім’ях.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 317 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: