Головна » 2016 » Листопад » 4 » Привітання з днем працівника соціальної сфери
16:00
Привітання з днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери, колеги!

Вітаю Вас з професійним святом. Безкорисливість, людяність, милосердя та гуманізм – ось ті високі життєві цінності, які Ви утверджуєте в суспільстві, допомагаючи вирішувати людські проблеми. Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя.

Сьогодні, у досить складний для держави час, велика відповідальність лягає саме на Вас. Через Ваші серця проходять нелегкі долі осіб з інвалідністю, молоді, безробітних, дітей-інвалідів, переселенців, учасників АТО та їх родин, багатодітних та малозабезпечених сімей, осіб з числа дітей-сиріт та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Ваша робота відповідальна: від добросовісності, професійної майстерності та результатів Вашої праці залежить віра людей в соціальну справедливість.

Висловлюю Вам щиру вдячність за сумлінне виконання професійних обов'язків, за благородство душі, чуйність і терпіння. Ви сприймаєте проблеми і біди людей, як свої власні, приходите на допомогу тим, хто її потребує, віддаючи їм свою енергію, душевні сили, увагу і турботу. Спасибі за те, що серце Ваше завжди відкрите людям, що для Вас немає чужого горя, що проблеми знайомих і незнайомих людей Ви сприймаєте як свої особисті. Спасибі за досвід і професіоналізм!

Хай і надалі працелюбність, глибоке усвідомлення важливості Вашої праці додають Вам сил та натхнення у благородній справі служіння людям.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, мирного неба, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, витримки та енергії у нелегкій благородній справі!

У життєвому морі проблеми — як рифи,

І нерідко невтішна пора настає:

Піднімаються ціни, зростають тарифи,

І в нагоді тоді всім соціальний працівник стає.

Це не просто обов'язок наш чи робота,

Бо для   більщості з нас — то веління душі.

Наше кредо — любов і турбота,

Наш девіз — до знедолених й СЖО спішити.

Ми бажаємо Вам всім: хай у Ваші оселі

Завітає стабільність, достаток прийде.

Дні настануть щасливі, погожі, веселі.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 465 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: