Головна » 2016 » Листопад » 16

Виховання це своєрідний, специфічний та складний процес, який вимагає витрачення багатьох ресурсів. Сімейне виховання – взаємодія батьків з дітьми, яка ґрунтується на родинній емоційній близькості, любові, турботі, повазі і захищеності дитини і сприяє створенню сприятливих умов для задоволення потреб у повноцінному розвитку і саморозвитку особистості дитини.

Для надання підтримки у такому складному процесі, як виховання підопічних (дітей позбавлених батьківського піклування) Путильським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено просвітницький захід  для прийомних батьків та їх вихованців «Наше право – бути захищеним від насильства» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля».

Метою заходу було створення середовища для відновлення власних життєвих сил та підвищення здатності  прийомних батьків забезпечувати належне функціонування прийомної сім&rsq ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 321 | Додав: Irka | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

Найвищою цінністю будь – якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь, і гідність, недоторканність та безпека. Життєве неблагополуччя може бути спричинене різними факторами, зокрема перебування людини у ситуації торгівлі людьми або ж у зв’язку із вчиненням насильства в сім’ї.

 З 17 листопада по 10 грудня в Україні, в  районі зокрема, проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

    Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно дітей, жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Період акції охоплює наступні важливі дати:

18 листопада – Європейський день із захисту дітей від сексуальної експлуатації

25 листопада – Міжнародний день бороть ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Irka | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)