Головна » 2016 » Листопад » 29 » Про заходи до Міжнародного дня інваліда
21:00
Про заходи до Міжнародного дня інваліда

Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо -  діти-інваліди й хворі діти ... Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА. Але більш за все цим малюкам потрібна радість, якої вони позбавлені з самого дитинства.

Щорічно, вже 24 роки підряд,за ініціативою та організації Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводиться обласний фестиваль для дітей-інвалідів та осіб з проблемою інвалідності «Сузіря надій».

         За повідомленням директора Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Марії Фокшек вчора в даному дійстві взяла участь і делегація, у складі 12 осіб, з нашого району. Взагалі кількість дітей, що відвідали захід: близько 200 (з усіх районів області та м. Чернівці).

Напередодні Міжнародного дня інвалідів хочеться  подарувати справжнє веселе свято дітям,молоді, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем. Організатори свята хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них! Програма була дуже насиченою та цікавою. Всі учасники фестивалю мали змогу переглянути виставку творчих робіт та переглянути виставу «Карлсон, який живе на даху», по завершенню вистави делегації району приймали в ресторані «Брізоль» і кожен учасник отримав цінний подарунок від організаторів свята.

А найголовніше: вчорашній день викликав на обличчях дітей веселу посмішку! Тому щира подяка від них самих стала найвищою нагородою за проведення благодійного свята.

Від всього серця хочемо подякувати:

•       усім нашим партнерам за допомогу в організації поїздки – депутату районної ради Євенчук І.В., голові РДА Савчуку М.П., директору гімназії Дячук С.М. (за надання транспорту).

І наостанок, ми віримо, що цей день закладе добрі традиції проведення подібних благодійних заходів. Адже, що дійсно дарує нам радість в житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є ДОБРОТА, що здатна творити чудеса. Милосердя не буває надмірним!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 361 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: