Головна » 2016 » Вересень » 9 » Уміння надати першу допомогу – дуже важливий навик
14:50
Уміння надати першу допомогу – дуже важливий навик

В рамках проведення Всесвітнього дня першої допомоги Путильський РЦСССДМ, Путильська районна організація Товариства Червоного Христа спільно з районним сектором кримінально виконавчої інспекції продовжують проводити інформаційно-просвітницькі заходи за участю підлітків та молоді, які засуджені до покарань без позбавлення волі з метою допомогти переосмислити їм свою поведінку, направити їх енергію на добрі справи. Адже як прикро буває, коли з кимось із близьких трапляється  нещасний випадок, а ми не знаємо, чим і як йому допомогти. Кожна людина повинна володіти необхідним мінімумом знань і навичок для надання першої допомоги.

 Тому ми й провели 09  вересня експрес – заняття «Перша допомога» за участю районної організації товариство Червоного Хреста України  для молодих людей, які перебувають в конфлікті з законом, під час якого вони ознайомилися з прийомами надання першої долікарської допомоги потерпілому, розглянули методи, що повинні застосовуватися в тих випадках, коли людина непритомніє, перестає дихати чи різко слабшає діяльність серця.

Як зазначила голова районної організації Товариства Червоного Христа Інна Герман «Уміння надати першу допомогу – елементарний, але дуже важливий навик. В екстреній ситуації він може врятувати чиєсь життя "

Такі заняття плануємо проводити і в подальшому. 

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 272 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: