Головна » 2016 » Червень » 22 » НА КООРДИНАЦІЙНІЙ РАДІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ДИТИНСТВА ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ЦІЛЬОВОГО ВИКОРИСТАННЯ СІМ’ЯМИ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ ТА
14:20
НА КООРДИНАЦІЙНІЙ РАДІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ДИТИНСТВА ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ЦІЛЬОВОГО ВИКОРИСТАННЯ СІМ’ЯМИ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ ТА

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького за участю представників служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури райдержадміністрації та інспектора Путильського ВП відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей та з питань охорони дитинства.

На засіданні заслухано інформацію директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марії Фокшек про цільове використання коштів державної соціальної допомоги при народженні дитини. Зокрема, директор центру поінформувала, що з січня 2016 року по даний час проведено 129 вибіркових обстежень сімей. Встановлено, що в 126 сім’ях батьки задовольняють потреби дітей відповідного віку та використовують соціальні виплати за призначенням, лише в 2 сім’ях виплати було припинено в зв’язку з нераціональним їх використанням.

З поміж розглянутих питань на комісії піднято питання участі місцевого самоврядування в організації та проведенні профілактичної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. З даного питання виступив Сергіївський сільський голова  Микола Маковійчук.

В результаті розгляду даних питань прийнято відповідні рішення. 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 381 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: